Nederlands

__________________________________________________

We zullen meer informatie toevoegen om uw trip naar Las Vegas speciaal te maken.  Check regelmatig de website.

Vlucht informatie

Alle grote luchtvaartmaatschappijen hebben aansluitingen naar Las Vegas vanuit de grote Amerikaanse luchthavens.Sven and Elvis

United Airlines biedt volgende vluchten aan:

-> Brussel à Chicago

-> Brussel àWashington-Dulles

-> Brussel à Newark

Amsterdam à Houston (Amsterdam – Houston – Las Vegas)

Van hieruit kan u rechtstreekse vluchten boeken naar Las Vegas.

Delta vliegt vanuit Brussel of Amsterdam naar Atlanta waar u een aansluiting naar Las Vegas kan nemen.

U kan ook rechtstreekse vluchten naar Las Vegas boeken vanuit Londen met verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Reservaties kunnen gemaakt worden op de websites van de luchtvaartmaatschappijen of via reiswebsites zoals: expedia.com / expedia.be, experia.nl, Priceline.com en vele andere.

Hotels

De hotelpartner van CrossVegas is het Monte Carlo Resort and Casino. In dit hotel zijn er een gelimiteerd aantal kamers voorzien tegen een speciale prijs voor CrossVegas supporters. De prijzen zullen stijgen naargelang de wedstrijd korter komt.

De volledige informatie over CrossVegas en speciale CrossVegas hotelaanbiedingen worden later toegevoegd. Check regelmatig de website.

Huurauto’s

In vergelijking met taxis zijn huurauto’s zijn redelijk goedkoop in Las Vegas. Als u van plan bent om wat rond te rijden en sightseeing te doen in de omgeving, is het aangeraden een huurauto te reserveren. U kan een huurauto reserveren via de bovenstaande reiswebsites of via autoeurope.be. Check zeker of de verzekering mee in het pakket is inbegrepen, zo niet is het aangeraden om dit toch mee in het pakket op te nemen. Check regelmatig de website.

Tours en speciale activiteiten

CrossVegas kan u nog verdere informatie bezorgen om uw reis naar Las Vegas speciaal te maken. Zo hebt u helikopter vluchten boven de stad of de Grand Canyon, speciale uitstapjes naar nabij gelegen locaties zoals Death Valley, fietstochten naar Red Rocks Canyon en andere locaties. U kan ook gaan winkelen in nabijgelegen shoppingcentra. Meer informatie over shows en concerten kan u vinden op volgende website http://lasvegas.eventful.com/events.

Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent en wat u wil doen tijdens uw verblijf, en wij bezorgen u enkele ideeën en links en websites.

VIP CrossVegas

Informeer ons met hoeveel personen u naar CrossVegas komt, en wij sturen u de nodige informatie over VIP tickets voor belgianCrossVegas. Wij kunnen u ook informeren naar andere speciale activiteiten die plaats vinden.

FanZone

CrossVegas zal een speciale FanZone voor onze Belgische en Nederlandse fans. De details hierover zullen binnenkort op onze website verschijnen.

Voor meer informatie, stuur ons een mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tot binnenkort op CrossVegas!

Mark Your 2015 Calendar

Clif Bar CrossVegas 2015

Sept 2015

It's never too early to plan ahead.

September 16, 2015

2014 Race Coverage

If you haven't watched the Behind the Barriers coverage of 2014 Clif Bar CrossVegas it's not too late.

The entire pre-race show, women's race and men's race is archived at http://live.behindthebarriers.tv/crossvegas

BTBTVLOGO

Become A Fan On facebook
Follow Us On        twitter
Connect on LinkedIn

mtc-logo-bwvermarc-logoroad-bike-actionclement-art 02blvc-logointerbikecrosspropzzach-leeellmore-logobiking-las-vegastrpglacier-glovechamois-buttrabusshimanolivmd-training-systemsfoundry-logocxhairsmichelob-ultrawatts-mktg-logo

Copyright © 2013 CrossVegas. Presented by Watts Marketing
All Rights Reserved.