medical center apartments san antonio buy antibiotics conifer mountain family medicine

Clif Bar CrossVegas Kondigt plannen 2017 aan


11ste editie van de grootste cross in Amerika (20 september)

 

 

Januari 27, 2017 (Longmont Colorado, USA) Watts Marketing, de organisator en eigenaar van de Clif Bar CrossVegas, kondigde vandaag zijn plannen aan voor de 11de editie van de grootste cyclocross in Amerika. De race zal plaatsvinden op 20 september 2017 in Las Vegas.

 

De voorbije twee seizoenen was CrossVegas de start cross voor de wereldbeker, vanaf dit jaar zal CrossVegas een categorie 1 cyclocross zijn op de international cyclocross calender. Dit werd vandaag bekend gemaakt door de UCI tijdens de jaarlijkse meeting in Luxemburg.

 

CrossVegas directeur Brook Watts, “We hebben beslist om terug naar onze roots terug te keren in 2017 met de focus op een cross voor alle categorieën. De race zal nog altijd even spannend zijn en het plezier zal nog altijd dezelfde intensiteit hebben zoals verwacht van CrossVegas.”

 

CrossVegas zal plaatsvinden op woensdagavond 20 september 2017 en zal een race zijn voor de vrouwen en mannen elites alsook voor de USA Cycling categorie race en de immens Wheelers & Dealers Industry race.

 

Cyclocrossers uit meer dan 20 naties streden in 2016 voor de overwinning De . from over 20 nations competed in 2016. Onder de deelnemers was de wereldtop van de mannen en vrouwen aanwezig daarbij verschillende national en UCI kampioenen. De winnaars in 2016 waren Sophie De Boer uit Nederland en Wout Van Aert uit België.

 

Wellicht is er geen enkele Amerikaanse stad beter uitgerust om een race zoals CrossVegas te hosten als Las Vegas, “de entertainment hoofdstad van de wereld”. Het spektakel van CrossVegas – bij avondverlichting met verschillende parcourskenmerken gemaakt om de renners uit te dagen en voor een maximale toeschouwersentertainment, - is uniek geschikt voor Las Vegas. Tijdens deze zelfde week organiseert de stad ook Interbike, de grootste fietsbeurs buiten Europa. CrossVegas levert een showcase voor atleten en sponsors voor een menigte van 12.000 toeschouwers, waaronder veel vertegenwoordigers van de fietsindustrie.

 

Gerelateerd nieuws is dat Watts Marketing de organisator van de World Cup Waterloo, een nieuwe cyclocross in de Telenet wereldbeker veldrijden zal organiseren die gepland is voor zondag 24 september 2017 in Waterloo, Wisconsin. De WB-wedstrijd zal een deel zijn van een weekend cyclo-cross races en activiteiten voor alle niveaus dat plaats vindt op het terrein van Trek Bicycles hoofdkwartier gelegen op korte afstand van Madison Wisconsin.

 

Watts commentaar: "We zijn verheugd om deel uit van de World Cup Waterloo zijn. Nadat we Wereldbeker naar de VS brachten, is het geweldig om mee een ​​rol te vertegenwoordigen in de verdere uitbouw van de wereldbeker manches die naar nieuwe gebieden van het land trekken. "

 

Watts eindigt met dat er in de komende "maanden meer aankondigingen zullen volgen over CrossVegas en de Wereldbeker in Waterloo. “

Buy Tickets Online Now!

Purchase your Admission Tickets or VIP Passes online HERE

Eventbrite button

Focus E-Bike Challenge

Clif Bar CrossVegas and Focus Bicycles USA announced that the annual cyclocross event will host the Focus E-Bike Challenge, a new e-bike fun race to be held on the famed Clif Bar CrossVegas course.  

Read more HERE

 

FOCUS Logo Ebike Challenge Las Vegas-04

Vermarc CrossVegas Jersey

Order the same pro quality Vermarc jersey awarded to CrossVegas winners.  Details and order form HERE

 

Jersey front

Follow Us On        twitter
Become A Fan On facebook

Apex Coaching

APEX Coaching  is  the official coaching service of CrossVegas.

Look for weekly Tuesday Training tips HERE

Apex Coaching logo

Read more about the partnership HERE

Monte Carlo Resort

 

Monte Carlo image

Time to start making your hotel plans for CLIF Bar CrossVegas

Monte Carlo Resort and Casino

Official Resort of CrossVegas

Special rates now available HERE

Sizzle Video

 Look ahead to 2017 with a sizzling glimpse of past racing at World Cup CrossVegas

 

Wout Sven on stairs

CLICK and enjoy

Check out the full selection of CrossVegas videos HERE

Feedback Sports & CrossVegas

Feedback Sports supports World Cup CrossVegas with great products like the Omnium Portable Trainer.

KFC on Omnium

Katie Compton warms up for World Cup CrossVegas 2015 on the Omnium Portable Trainer

Check out the complete Feedback Sports story HERE

 

Connect on LinkedIn

BikeFlights

 BF logo

BikeFlights.com makes shipping your bike to Clif Bar CrossVegas convenient, reliable and affordable. Our customized door-to-door service takes the hassle out of traveling with your bike.

 

Breeze through airport check-in and baggage claim, and your bike will be awaiting you upon your arrival at your final destination.

 

Click  for details and rates HERE

shimano

mtc-logo-bwvermarc-logoclement-art 02bzach-leeellmore-logoglacier-glovefeedack-sportscxhairsabusbicyclingcowbellsdiamond-legalwickwerkskaskaudifocuskeystone itapex-coachingswiftwicka-portable-restroomshonda-generatorssierra-nevadawatts-mktg-logo

Copyright © 2013 CrossVegas. Presented by Watts Marketing
All Rights Reserved.